Локло (Клітковина (Loclo) 344 г NSP
Loclo
Локло - Клітковина
- Містить харчові волокна
- Покращує роботу кишечника і його очищення
- Стимулює формування нормальної мікрофлори
- Усуває токсичні речовини
- Сприяє зниженню рівня цукру і холестерину
- Має захисну дію від ракових клітин
- Полегшує неприємні наслідки променевої терапії
- Зміцнює імунітет
Травлення в нормі
Loclo (Локло) - рослинний комплекс, до складу якого включені клітковина і харчові волокна. Вони необхідні організму для підтримки моторної функції кишково-шлункового тракту.
Яблучний пектин, брокколі, буряк, подорожник, куркума, морква, капуста, вівсяні висівки, розмарин, томат, біофлавоноїди, а також сафлорова олія, смола Гуару і акації, кориця включені до складу комплексу
Яблука - джерело пектину
Якщо вірити англійцям, з'їдаючи по яблуку в день перед сном, можна забути, що таке візити до лікаря
- Яблука є джерелом пектину, дія якого полягає в зниженні ризику раку товстої кишки. Проведені в Університеті Техасу дослідження підтвердили подвійне зниження випадків захворювання на рак у тварин, які регулярно отримують пектин у вигляді харчової добавки.
- Саме зазначена речовина відіграє провідну роль в зниженні значень холестерину і цукру в крові, виведенні токсинів і металів з неї. Це особливо важливо для пацієнтів, які пройшли курс променевої терапії або людей, які страждають на цукровий діабет.
Подорожник очистить шлунок
- Насіння цієї рослини - джерело харчових волокон. Вони сприяють розм'якшенню калових мас, а отже, очищають кишечник, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту.
- Дії пектину і подорожника багато в чому схожі, тому комплекс, що містить обидва ці компоненти, підсилює їх цілющий вплив.
Знижуємо апетит
- Loclo (Локло) включає кілька компонентів з подібним ефектом. Так, смоли Гуару (камеді) і акації зменшують апетит, попутно знижуючи рівень холестерину, тригліцеридів, ліпопротеїдів, а так само пов'язуючи і виводячи токсини з організму.
- Вівсяні висівки, тобто оболонки зерен вівса, покращують моторну функцію кишечника, знижують рівень холестерину і цукру в крові, виводять токсини.
- Томати насичують організм вітаміном С, лікопеном, фолієвою кислотою, калієм, залізом і в-каротином. З іншого боку, вітамін С, що міститься в томатах, сприяє кращому засвоєнню заліза. Численні дослідження також стверджують, що в-каротин і фолієва кислота, що містяться в даній ягоді, знижують ризик онкозахворювань.
Вчені з Іллінойсу (США) в ході досліджень з'ясували, що жінки з високим вмістом лікопену в крові рідше страждають передраковими пухлинами шийки матки. Їхні колеги з Італії довели, що томати знижують ризик раку легенів і передміхурової залози.
Морквяно - буряковий коктейль
- Морква і буряк містять величезну кількість пектинових речовин і корисних мінералів, таких, як вітамін С, залізо, каротин і фолієва кислота. Ці "помічники" роблять дані овочі ефективним засобом профілактики захворювань серця і судин, зміцнення імунітету, боротьби з метеоризмом і навіть профілактики ракових захворювань.
- Про їх цілющі властивості відомо давно. Ще в Стародавньому Римі буряк використовувалася при лікуванні головного, зубного болю та інших нездужань. Пізніше, буряк був поширений на всьому континенті завдяки Римській експансії.
Фолієва кислота
- Зараз вже достеменно відомо, що буряк - джерело фолієвої кислоти, клітковини і магнію. Вона допомагає знизити рівень цукру в крові, підняти гемоглобін, знижує ризик раку кишечника, грудей і підшлункової залози.
- Не відстає від неї і брокколі, предком якої є звична всім качанна капуста.
- Багато хто вважає, що брокколі знижує ризик ракових захворювань і підвищує імунітет. А ще вона багата вітаміном С і фолієвою кислотою.
Повний захист організму
- Брокколі і качанна капуста, включені до складу Loclo (Локло), насичують організм клітковиною, калієм і кальцієм, селеном, вітамінами В, С і U, залізом і в-каротином.
- Такий коктейль мінералів і вітамінів не тільки оздоровлює організм, але і запобігає розвитку фіброзних утворень, ракових пухлин молочної залози.
- Також брокколі і качанна капуста сприяють загоєнню виразок шлунка, надають антибактеріальну та противірусну дію, допомагають боротися з діабетом і метеоризмом.
Слабкий імунітет?
- Як вже було сказано, капуста використовується для профілактики фіброзно-кістозних захворювань. Речовини, що містяться в ній, підвищують імунітет. Крім того, капустяна клітковина допомагає у встановленні регулярного стільця, профілактиці геморою і запорів.
- Ця дія посилюється корицею і розмарином. Перша покращує травлення, слиновиділення і виділення шлункового соку. Другий - має загальнооздоровчу і онкопротекторну дію.
Нормалізуємо мікрофлору
- Додатковою перевагою комплексу Локло є куркума. Вона виступає в ролі антиоксиданту, покращує травлення і нормалізує флору кишечника. Куркума також здатна зв'язувати канцерогени і захищати клітини від вільних радикалів.
Вживаючи з їжею Loclo від NSP можна забезпечити організм харчовими волокнами, клітковиною і багатьма корисними компонентами. За рахунок цього комплекс виділяється з ряду аналогічних препаратів інших виробників.
Компонент | Склад 1 столова ложка (9 г) |
Запатентована суміш | 344 г |
Фруктоза | |
Подорожник, лушпиння (Plantago ovata) | |
Яблучні волокна | |
Вівсяні висівки, лушпиння (Avena sativa) | |
Гуарова камедь (Cyamopsis tetragonolobus) | |
Гуміарабік (Acacia seyal) | |
Коричник китайський, кора (Cinnamomum cassia) | |
Квіти брокколі (Brassica oleracea) | |
Корінь куркуми (Curcuma longa) | |
Розмарин, листя (Rosmarinus officinalis) | |
Буряк, коріння (Beta vulgaris) | |
Томати, плоди (Solanum lycopersicum) | |
Морква, коріння (Daucus carota) | |
Листя капусти (Brassica oleracea) | |
Грейпфруrовий біофлавоноїд, екстракт | |
Гесперединовий біофлавоноїд, екстракт | |
Помаранчевий біофлавоноїд |
ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ:
лимонна кислота, яблучний ароматизатор, бікарбонат калію.
Застосування
Розвести одну столову ложку в 1 склянці холодної води, розмішати і відразу випити. Як і при будь-яких харчових волокон, бажано використовувати додаткові рідини (1-2 склянки). Рекомендується приймати волокна за 30-60 хвилин до основного прийому їжі. 1 столовій ложці (9,5 г) міститься 3,8 г харчових волокон (3,2 г розчинних і 0,6 г нерозчинних).
Зберігати в сухому, прохолодному, захищенному від світла місці.
Протипоказання: При загостренні шлунково-кишкових захворювань, непрохідності кишечника і синдромі мальабсорбції і зверніться до лікаря. Люди з підвищеною чутливістю до подорожника можуть виникати алергічні реакції. При індивідуальній непереносимості, припиніть використання.
советую тем кто хочет почиститься..
еще пила хлорофилл.
классное средство!!
Как долго можно пить?
Зі скільки років при запорах у дітей їм можна давати Локло?